Finansier bestigningen av Mount Everest – hvordan du raskest tjener 50 000 dollar for tillatelsen

mount-everest2Det er mange som drømmer om en eventyrlig reise. Er man glad i å klatre, er kanskje Mount Everest det store målet, og stadig flere har muligheten til å bestige verdens høyeste fjell. Dessverre koster det en del penger å oppfylle denne drømmen. En ting er at man trenger penger til utstyret og til selve reisen og oppholdet, men man må også ha 50 000 dollar for å betale for en tillatelse til å klatre til toppen av Mount Everest. Det er ikke alle som kan klaske et slikt beløp på bordet i en håndvending, så da må man finne en smart måte å tjene penger på.

Bli selger

Ja, det er mange som hater telefonselgere og dørselgere, men dersom du har et talent for å selge ting, kan det være lønnsomt å bli selger for et større firma. Dette er en ekstrajobb man kan gjøre på kveldstid eller i helgene, og dersom man finner et produkt folk har behov for, kan man tjene en god del. Kosmetikk er en salgssuksess, og nyttige hverdagsprodukter kan også selge bra. Skal man bli en god selger, kan det også være lurt å lese noen tips før man starter.

På nettet kan man også finne salgsjobber, eller man kan drive med valutahandel. Dette er en ny trend, og mange har tjent gode penger på valutahandel, men det krever at man setter seg litt inn i hvordan det fungerer. Vil du heller starte nettbutikk, bør du vurdere dropshipping. Fordelen med dropshipping er at du ikke trenger å kjøpe inn varer til en egen butikk. Du bare videreformidler varer fra en annen nettbutikk. Enklere kan det ikke bli.

Tjen penger på å skrive

Mange bloggere tjener faktisk gode penger på å blogge. Skal man tjene penger på en blogg, må man skrive om noe folk er interessert i, for jo flere lesere man har, desto lettere er det å tjene penger på reklame på bloggen. Det er jo ingen som vil reklamere på en bloggside som ikke har lesere. De best betalte bloggerne skriver ofte om mote eller mat, men dersom man har kunnskap om noe, og er flink til å ordlegge seg, kan man blogge om det meste og likevel tjene penger. En annen ting man kan vurdere, er å skrive artikler. Da bør man være flink til noe, og skrive om det man er flink til. Har man en spennende hobby eller unik spesialkompetanse, er det gode penger å tjene på dette.

Vinn penger

norska-pengarNoen tjener gode penger på å spille poker og andre spill på nettet. For å bli en god pokerspiller, trenger man litt erfaring og kunnskap, for dette er et spill som handler om mye mer enn bare flaks. Men dersom man ikke har tid til å sette seg inn i pokerstrategi, kan man i stedet satse på et flaksbasert spill. Mange spilleautomater har kjempestore jackpotter. Vinner man en av dem, har man ikke bare råd til å betale klatrelisens, man kan leie et privatfly for å fly til Himalaya! Prøv spill med store jackpotter, eller bare velg en spilleautomat du syns er morsom, og håp at lykken står deg bi. Hva med det populære spillet Go Bananas? Det er både sprøtt og underholdende, samtidig som man kan vinne gode penger. Selv om det skal litt flaks til å vinne en jackpot, så er det alltid en eller annen som vinner jackpottene. Ettersom denne vinneren kan være hvem som helst, kan det også være du som vinner. Og plukker du med deg noen gratisspinn, trenger du ikke engang ha utlegg for å få sjansen til å vinne stort.

Selg bilder eller apper

Det er populært å selge egne bilder på nettet. Er man fjellklatrer, har man kanskje unike bilder som folk flest ikke har muligheten til å ta. Da kan man tjene litt ekstra, spesielt dersom man får solgte bildene til store magasiner eller kjente nettsider. Er du oppfinnsom, kan du til og med tjene penger på å lage en egen app. Mange har tjent gode penger på å lage nyttige apper.